Sfaturi in alegerea unui costum de femei

|

Ce trebuie să ştii si cateva sfaturi in alegerea unui costum de femei .

Costumul femeiesc reprezintă o eficienţa şi o autoritate. O mulţime de oameni cred ca costumul pentru femeile de afaceri sunt plictisitoare şi dure, dar cu un stil simplu şi adecvat aplicat acestei îmbrăcăminti poate ajunge o tendinţă in moda.

Practic, o femeie trebuie sa imbrace un costum clasic. La început, începeţi cu o costume mai inchise la culoare.Tipul clasic e potrivit. Jachete, manecile ar trebui să poate fi mai sus, un pic mai jos de încheietura şi atunci ele ar trebui să aibă cel puţin trei butoane de pe partea de sus a acesteia. Incercaţi să nu aibă ca buzunare, pentru că ele dau un aspect mai volumins. Lucruri importante se ia în considerare atunci când vine vorba de jachete pentru a vă asigura ca gulerul se află plat in partea din spate a gâtului. Ar trebui să fie uşor de umăr căptuşită şi asiguraţi-vă că nu este prea groasa şi înclinata.
Decide între o fusta şi pantaloni. Un costum cu fusta este ideal în intalnirile de afaceri, foarte formal, dar uneori un pantalon finut este acceptabil. Este practic să cumpărati un set de trei piese: jacheta, fusta si pantaloni. In alegerea costumului de femei asiguraţi-vă că sunt confortabile toate piesele. Pentru aceasta puneti două degete sub talie şi trageţi de aproximativ 1 centimetru din tesatura in exces, la nivelul şoldului. Şi, desigur fusta ar trebui să stea drept. Un fermoar înapoi ajuta o fusta să scadă mai lin, precum şi în zona între picioare a pantalonilor sa stea perfect plat faţă de corpul tău.

Selectaţi stilul dvs. de pantaloni, pantalonii cu manseta ajuta la alungirea piciorului Pliuri fac pantalonii sa fie de gală şi ofera spaţiu pentru deplasare. Alegand o alta culoare si model de costume de femei, un bleumarin negru şi gri sunt tonurile clasice. Dacă doriţi pentru un model costume femei, verificaţi linia de sus la cusăturile de umeri şi revere.



Alege o tesatura care are o înaltă calitate de lână pieptănată, acest tip de material este potrivit oricarui sezon; evita amestecul cu poliester prea mult. Altii sugerează o tesatura, cum ar fi triacetat de cel puţin şaptezeci la sută, deoarece acest material nu se sifoneaza la fel de mult şi este de mai lungă durată. Tine minte, atunci când se probeaza trebuie sa se potriveasca cu dvs. Incercati-l cu o bluză, astfel încât , puteţi vedea exact cum va vine.

Când cumpărati un costum , inainte de a vă asigura că vi se potriveşte, nu numai pe corpul dumneavoastră, ci şi pentru restul garderobei avuta. Un costume de calitate este scump, dar merita banii. Şi, desigur, completati costumul dvs. cu o pereche de pantofi, bijuterii si bluze. Accesoriile nu trebuie să fie de calitate superioară în cazul în care nu vă puteţi permite, dar nu va zgarciti in a face o investitie pentru cumpararea unui costum de afaceri de caliate superioara. Daca e sa vorbim de haine de firma este foarte important a cumpara cele mai bune costume pentru femei de calitate, asa cum sunteti si dvs dar si in functie de bugetul fiecaruia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu