Cum sa arati stylish cand e frig afara

|

Stii ca poti arata super chic si cand e iarna? Afla la ce trucuri poti apela pentru a nu lasa frigul sa iti afecteze look-ul.

Protejeaza-te de frig!


Cauta haine care sa iti tina de cald atat in interior, cat si cand esti afara. Investeste in mai multe haine care te protejeaza de frig. Daca nu iti permiti sa faci noi achizitii, foloseste ce ai deja, dar adauga mici accente care te vor scoate din anonimat. De exemplu, adauga la palton o curea lata din piele lacuita sau poarta peste palton un sal.

Alege sa te imbraci cu haine mai subtiri pe care sa le porti pe straturi. Astfel vei putea sa te adaptezi mai usor tinuta la temperatura.

HAINA: Pentru perioada de tranzitie intre sezoane (toamna-iarna si iarna-primavara) opteaza pentru jachete scurte in culori cu personalitate (care te definesc). Insa daca esti genul care nu se simte bine daca poarta culori puternice, opteaza pentru culori neutre sau combinatii de culori neutre si alege o esarfa sau manusi in culori tari.

Tweed-ul este in trend in acest sezon asa ca nu ezita. Daca vrei o schimbare de look incearca o haina in tendinte militare.

LEGGINGS: Poarta leggings. Mai multe perechi ca sa-ti tina de cald si sa nu trebuiasca sa renunti la rochita ta preferata din cauza ca e frig!

PULOVERE: Poarta pulovere dragute peste rochia sau bluzita cu maneci scurte. Mai poti incerca pulovere mai lungi sau rochia de tip pulover, peste care sa porti o curea care sa iti sublinieze talia.

PANTALONI: Poarta pantaloni din stofa mai groasa. Iar daca esti mai friguroasa de felul tau, poarta pe dedesubt ciorapi.

Incaltaminte


Lasa putin deoparte cizmele UGG si concentreaza-te pe incaltaminte mai stylish. Nu suntem complet anti-UGG, dar lasa-le pentru alte ocazii... mai casual.

Exista o mare varietate de modele din care poti alege ce iti place si te face sa arati bine. Cizme, ghete, botine. Din piele, piele intoarsa, lacuita. In culori neutre sau mai nebune. Iar la capitolul talpa si toc e si mai variata oferta. Iar sezonul asta sunt in trend cizmele si ghetele cu snururi. E imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti placa. Ei, te-am convins sa renunti la UGG?

Cauta cizme sau ghete care sa fie captusite cu blana si care sa aiba talpa din cauciuc care sa impiedice alunecarea pe gheata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu