Cum sa-ti innoiesti garderoba demodata

|
Nu trebuie să fii obsedată de modă ca să-ti dai seama că hainele tale au devenit desuete si să-ti doresti ceva nou.

Nu arunca hainele mai vechi! Infrumusetează-le!

Hainele pe care le purtai altădată si-au pierdut farmecul si par învechite, dar nu trebuie să te descurajezi si să le arunci ori să le dai de pomană, mai ales acum, când toată lumea se plânge de probleme cu banii


Fuste, rochii, bluze

Spre exemplu, o centură frumoasă, niste insigne sau brose, ori o figurină minusculă aplicată, câteva accesorii colorate - toate acestea pot da un aer nou, tineresc si la modă bluzelor sau rochiilor tale si pot ascunde micile defecte. De asemenea, este uimitor ce poti face dacă aplici o dantelă rafinată, de calitate, sau niste franjuri rochiilor mai vechi sau bluzelor pretentioase. Poti apela chiar la mici produse unicate, handmade, care sunt la tot mai mare căutare si se răspândesc cu repeziciune. Ciorapii sunt si ei esentiali, dacă porti fuste sau rochii mai vechi. Asigură-te că îti vei achizitiona unii moderni, eventual cu niste imprimeuri subtile si plăcute.

În ceea ce priveste bluzitele tale mai vechi, poate ar fi timpul să te gândesti la alti nasturi. Dacă îi alegi cu talent, nasturii pot eclipsa o bluză sau o pot pune într-o nouă lumină, iar asta îi va face pe toti să creadă că tocmai ti-ai cumpărat o bluză nouă. Sau ai putea renunta complet la nasturii de la o bluză, pe care îi poti înlocui cu un fermoar atrăgător. Tot referitor la nasturi, este bine să retii că ei sunt importanti si îi cazul paltoanelor si a hainelor pe care le porti pe deasupra. Esarfele sunt si ele utile în această privintă, mai ales când sunt din materiale de calitate si au culori moderne.

Pantaloni si pantofi

Dacă te-ai săturat de aspectul anumitor blugi sau pantaloni, încearcă să îi mai scurtezi si să îi porti cu ciorapi subtiri sau să le faci niste modele, ori să le schimbi culoarea, mai ales în cazul blugilor. De asemenea, în anumite circumstante se potrivesc foarte bine mici modele din material textil, eventual lucrate de mână. Cât despre pantofi, este important să fie mereu îngrijiti si dați cu vopsea, în primul rând. Apoi, poti să le modifici culoarea sau dimensiunea tocurilor sau le poti adăuga mici elemente metalice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu